VISSPECIAALZAAK FAMILIE VIS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 288 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspeciaalzaak Familie Vis. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 18:51 Bezorgtijd was 1,5 uur. Grote patat was niet groot, er zat amper wat in. Hetzelfde geldt voor de grote kibbeling. Nooit meer
21 mrt 2024 om 18:48 De ergste kibbeling die ik ooit in mijn leven heb gehad! In plaats van stukjes vis kregen we stukjes vis met botten erin. De saus was smakeloos en had niets met ravigottesaus te maken. Ik betaalde € 30 en de porties waren belachelijk klein.
15 mrt 2024 om 15:25 Slechte kwaliteit kabeljauw. Saus zat ook weinig smaak aan
6 feb 2024 om 18:40 Geen kruiden of weinig kruiden op de vis patatjes helaas ook niet lekker en bezorgtijd langer dan verwacht
27 jan 2024 om 14:28 Prima visje en patat. Het bezorgen duurde eventjes iets langer.
25 dec 2023 om 12:36 vis was droog en niet gekruid
10 nov 2023 om 19:47 Duurde onwijs lang voordat het er was, eten kwam koud aan. Toen ik belde om dit te melde boeide dat het meisje niet.
29 sep 2023 om 9:36 De kibbeling waren allemaal droge stukjes en er zat amper vis in. Erg spijtig.
22 sep 2023 om 21:57 Kwartier later bezorgd dan gevraagde tijd. Prijs kwaliteit en hoeveelheid matig
1 aug 2023 om 19:58 De bestelling is ruim 1,5 uur na de aangegeven tijd pas bezorgd.Bij contact met restaurant onklantvriendelijk, Eten was matig van kwaliteit, kortom geen bestelling meer bij familie Vis
25 jul 2023 om 23:29 Patat en vis lauw. En erg zout.
16 jul 2023 om 21:03 Het eten was veel te laat. Het zou om 19 uur gebracht worden, ik kreeg een mail dat het 19.20 werd prima, kan gebeuren. Maar het eten kwam pas om 19.45! Ook was de kibbeling en de patat koud, de salade en de mayonaise warm.