VISSPECIAALZAAK FAMILIE VIS

VISSPECIAALZAAK FAMILIE VIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspeciaalzaak Familie Vis. Meer weten? Ontdek meer

12 sep 2022 om 10:38 De patat was helemaal bruin en super vet, de vis was ook veel te lang doorgebakken en de stukken vis die jullie bezorgen zijn van heel andere kwaliteit als die je besteld op het terras. Ik ben dit niet gewend van jullie, jammer
3 sep 2022 om 20:51 Wat een troep! Nooit meer!
3 sep 2022 om 15:43 Eten was vrij slap maar gelukkig wel nog warm. Er zou salade bij het menu zitten maar die zat er niet bij. Ook had ik een bakje saus besteld en betaald maar niet ontvangen. Al met al vond ik het behoorlijk prijzig voor een stukje slappe vis met patat
29 aug 2022 om 16:41 Kibbeling smaakte alsof het na 3 dagen nog een keer was opgewarmd, zonde van me geld
27 aug 2022 om 20:18 Eten was lekker alleen de inktvis ringen vond ik wat minder. Ook was het eten niet meer goed warm
27 aug 2022 om 19:22 Heerlijk gegeten, het was nog goed warm en erg smakelijk.
9 aug 2022 om 1:05 Patat en kibbeling afgeleverd in dichte zakken..... Alles helemaal slap en nat.
22 jul 2022 om 20:57 Kibbeling en gebakken mosselen waren slap en plakkerig van het vet. Porties waren ook heel erg klein.
17 jul 2022 om 20:48 Patat was goed, de kibbeling daarentegen echt heel vies. De kibbeling was heel slap en doorweekt van het frituurvet. De bezorging was wel snel, maar met deze kwaliteit van de kibbeling zullen ze weinig bestellingen krijgen, dus dat is logisch.
20 jun 2022 om 21:16 De haring was niet goed schoongemaakt, en het had fijn geweest als het vast gesneden was. Er zaten graten in de kibbeling. De kibbeling was wel lekker en de patat ook.
19 jun 2022 om 19:17 Heerlijke kibbeling en lekkere patat
22 mei 2022 om 20:02 Toppertje