VISSPECIAALZAAK FAMILIE VIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspeciaalzaak Familie Vis. Meer weten? Ontdek meer

1 jan 2023 om 21:20 grote kibbeling was de hoeveelheid van een kleine in een grote bak en de patat was ook erg gierig. kibbeling was vet en droog.
24 dec 2022 om 20:05 Wat minder zout op de vis en patat had beter geweest
12 dec 2022 om 15:45 Wij hebben hier voor de tweede keer besteld omdat de eerste keer ons heel erg goed beviel! Helaas was de kibbeling ontzettend klef en totaal niet knapperig. We werden er misselijk van! Ook de patat was slap gebakken. 30 euro armer, zonde..
3 dec 2022 om 21:43 Ik heb al vaker hier besteld en dat was altijd goed. Maar kreeg nu weinig voor meer geld, 7 kleine stukjes kibbeling voor 7 euro en de kibbeling was bovendien lauw, 25 euro lichter en nog honger. Jammer , ik ga hier niet meer bestellen
23 nov 2022 om 9:12 kijk dat alles duur is geworden dat snap ik maar een menu van 21 euro voor een klein stukje vis en door gebakken en een paar patatjes schandalig
8 nov 2022 om 15:03 Bezorging was top precies de tijd dat ik heb gevraagd garnalen veelste duur voor hoeveel je krijgt bijna 9 euro voor 8 garnalen zonder saus vind ik niet normaal. Visburger en kroket was ook nietgoed gaat bijna verbrand van buiten van binnen nog rauw.
19 okt 2022 om 20:19 zeer slecht eten heel weinig 4 stukjes vis voor 1 portie kibbeling was flauw slap groot patat was een kinder patatje 1 keer nooit meer
7 okt 2022 om 20:58 Kibbeling was lauw en proefde niet heel vers helaas. De patat was wel lekker.
1 okt 2022 om 17:25 2 grote kibbeling besteld maar we kregen 2 kinder bakjes betaal je 25 euro en kan je nog naar de winkel omdat je het binnen 1 minuut al op hebt
12 sep 2022 om 10:38 De patat was helemaal bruin en super vet, de vis was ook veel te lang doorgebakken en de stukken vis die jullie bezorgen zijn van heel andere kwaliteit als die je besteld op het terras. Ik ben dit niet gewend van jullie, jammer
3 sep 2022 om 20:51 Wat een troep! Nooit meer!
3 sep 2022 om 15:43 Eten was vrij slap maar gelukkig wel nog warm. Er zou salade bij het menu zitten maar die zat er niet bij. Ook had ik een bakje saus besteld en betaald maar niet ontvangen. Al met al vond ik het behoorlijk prijzig voor een stukje slappe vis met patat